tiistai 14. toukokuuta 2013

VIHDOIN KEVÄT :D

KEVÄT <3

On valitettavasti vierähtänyt hiemen pidempi tovi sitten viime päivityksestä/tekstistä. Oli "hieman" teksiniä ongelmia ja sitten alkoi melkein kaikki hajoilemaan mikä liittyy tähän bloggaamiseen tai ylipäänsä netissä pyörimiseen. Onneksi nyt on kaikki taas kunnossa. 

Olemme myös muuttaneet Helsinkiläiseen lähiöön ja ulkoilumaastot ovat aivan fantastiset! Täällä on jopa peltoja! Joka on enenmmän kuin ajankohtasta Bellan (Saree's Bellah) kanssa, koska tavoitteena on saada käyttötulos ensi syksynä. Nyt olemme alkaneet Bellan kanssa nostamaan kuntoa ei fillaroimaan ristiin rastiin lähiympäristöä. Ja mikäs nyt on fillaroida kun on aivan upeat kelit ja mielestäni paras tapa tutustua ympäristöönsä on polkupyöräillen tai kävellen.


Bella eli Saree's Bellah pyörälenkillä.

Punavuoressakin on yllättävän paljon koiria, mutta täällä tämä koirien suuri määrä näkyy ja kuuluu paremmin eli meilläkin taitaa melkein joka taloudessa olla koira naapurustossa. Valitettavasti harvemmat uskaltavat tulla meidän kanssa yhtä aikaan koirapuistoon, kun eivät tunnea koiriani


Jade eli Jaffa Vom Haus Tchorz puistoilemassa.

Hyvä ystäväni asuu aivan meidän lähellä ja hänellä useampi lapsi, jotka erityisesti Bella on ihanalla rauhallisuudellaan hurmannut. Bellalle on selkeästi tullut tarve "suojella" ja huolehtia lapsista, jota olen huomannut ennenkin nartuissani. Aina se on ollut lauman vanhin narttu ja "arvoasteikolla" ylin koira, joka alkaa lapsia paimentaa ja "suojelemaan". Onko muillakin tälläisiä kokemuksia?
Bella ja ystävän lapset
Pakko vielä tähän lopuksi laittaa kuvia Bellasta ja hänen siskosta Lunasta eli Saree's Barbarasta viime kesältä Eiran koirapuistossa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)